The Paladins

Lämmittelijöinä Swing Team ja Mr. Breathless

  • Pe 30.1.2015 klo 20 Sorsapuistosali

Yhdysvaltalainen San Diegosta ponnistava The Paladins on yksi roots-musiikin suurimmista bändeistä, ja sen muusikot nauttivat alan musiikkifanien piireissä legendaarista suosiota. Erityisesti nokkamies Dave Gonzalesin kitaransoittoa pidetään uraauurtavana ja hänellä oma tunnistettava tyylinsä onkin saanut monet pitämään häntä jopa maailman parhaana kitaristina genressään. 

Bändiin taival alkoi jo 80-luvun alkupuolella, ja sen jälkeen bändin vanin mittariin on kertynyt maileja kiitettävästi. Yhtye on käynyt aiemmin Suomessa kolme kertaa, mutta viime kerrasta on jo aikaa yli kymmenen vuotta. Bändi oli joitain vuosia telakalla, ja nyt miehet ovat palanneet sooloprojekteistaan rakastamansa bändin pariin faniensa iloksi.

The Paladins on nimenoman jotain sellaista mikä pitää kokea livenä, sillä heidän esitystään ei voi sellaisenaan vangita levyille. Aiemmilla Suomen keikoilla käyneistä monet ovat todenneet sen olleen paras livekokemus koskaan!

The Paladins musiikkia voisi kuvailla termeillä kuten: West Coast Jump Blues, Memphis Rockabilly, mutta ennenkaikkea se on sieluun käyvää bluesia ja rokkia. Yhtyeen musiikki puhuttelee ihmisiä yli genrerajojen. Luvassa on niin hyvää herkkua, että siitä ei kannata jäädä paitsi. Jos aiot tänä vuonna yhdelle keikalle, niin tämä on se!

Tuotanto Tampere-talo ja Rock It Production Ky

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

alk. 29 €, opiskelijat 24 €, myös Tiketistä

Illan ohjelma

klo 20 ovet auki

klo 20.30 Swing Team esittäytyy

Klo 21 Mr. Breathless

  • Mr. Breathless, laulu ja piano
  • Juha "Jassi" Takanen, rummut
  • Antti "Al Green" Ahlgren, laulu ja kitara

Klo 22 The Paladins

Klo 01.30 valomerkki

Linkkejä

Lue lisää The Paladinsista yhtyeen kotisivuilta

Kuuntele musiikkia YouTubessa


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 13.11.2014