Paleface Intimissimo

  • Pe 9.10. klo 18.30 Pieni sali

Paleface (Karri Miettinen) on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista. Esikoisalbumi ”The Pale Ontologist” (2001) oli kotimaisen hip hopin kentällä kulmakivi ja se huomattiin myös ulkomailla. Vuonna 2003 julkaistu kakkosalbumi ”Quarter Past” jatkoi samaa linjaa edeltäjänsä kanssa ja viimeistään silloin oli selvää, että Paleface oli raivannut paikkansa Suomen musiikkigenren eturiviin ja kiistattomasti kotimaisen hip hopin kovimmaksi nimeksi ja valtiaan paikalle.

Vuonna 2009 Paleface allekirjoitti uuden levytyssopimuksen XO Recordsin kanssa, jonka kautta hän julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa ”Helsinki – Shangri-La”. Albumi oli Palefacen ensimmäinen suomenkielinen levytys ja se myi platinaa. Single ”Talonomistaja” nousi saman tien radiokanavien voimasoittoon sekä Youtube-hitiksi. Albumi palkittiin joulukuussa 2010 Etno-Emmalla ja se oli myös Soundi-lehden vuoden kotimainen albumi. Paleface palkittiin 2011 Emma-gaalassa vuoden miessolistina. Myös 2012 julkaistu ”Maan Tapa” -albumi meni suoraan listakärkeen sekä myi ilmestymisviikollaan kultaa.

Seuraavaksi Paleface aloitti yhteistyön amerikkalaisen rap-artisti Matren kanssa ja kaksikko julkaisi yhdessä uutuusalbumin ”Food For The Gods” 2013 alussa. 

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput 

Alk. 29 €, opiskelijat 24 €
Myös Tiketistä 

Linkit

Paleface Facebookissa


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 24.04.2015