Piirpauke

40-vUOTISjuhlakonsertti

  • Pe 18.9. klo 19 Pieni sali

Piirpauke on vuonna 1974 perustettu suomalainen yhtye, joka yhdistelee musiikissaan kansanmusiikkia, jazzia ja progressiivista rockia. Piirpaukessa on vuosien saatossa soittanut kymmeniä koti- ja ulkomaisia muusikoita, sen ainoa alkuperäisjäsen on jo pitkään ollut yhtyeen johtohahmona tunnettu Sakari Kukko.

Piirpauke on julkaissut 19 studioalbumia, viisi konserttitaltiointia sekä kolme kokoelmaa. Suomen lisäksi Piirpauke on varsinkin 1970- ja 1980-luvuilla kiertänyt ahkerasti Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa, jossa yhtye on ollut suosittu erityisesti Saksassa. Kotimaassaan Piirpauke on nähty muun muassa Pori Jazzin, Ruisrockin ja Provinssirockin päälavoilla sekä ulkomailla Roskilden festivaaleilla Tanskassa.

Vuonna 2010 ja 2012 julkaistut Koli- ja Ilo-albumit nousivat Euroopan maailmanmusiikki-listojen ykköseksi ja saivat erinomaisen vastaanoton myös kotimaassa. Koli-albumilla Piirpauke sukelsi syvälle suomalaiseen kansallisromantiikkaan ja yhdisti nerokkaasti folkperinteen ja jazzin mm. Sibeliuksen sävelmiin. Ilolla Piirpauke jatkaa paluutaan juurilleen ja jo yhtyeen alkuajoilta periytyviin vaikutteisiin. Bändi tekee mistä tahansa maailman kolkasta peräisin olevasta ja mitä musiikkityyliä tahansa alunperin edustavasta kappaleesta omansa. Piirpauke pystyy edelleen yllättämään kuulijansa!

Kokoonpano:
Sakari Kukko (puhaltimet, koskettimet jne.)
Ismail Sane (lyömäsoittimet, laulu) 
Eerik Siikasaari (basso) 
Rami Eskelinen (rummut) 
Nicolas Rehn (kitara)
Kalevi Louhivuori (trumpetti) 
Sheila Shurban (laulu)

Tampere-talon konsertti on yhtyeen 40-vuotisjuhlakonsertti.

Tuotanto Tampere-talo ja Rockadillo Production

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Alk. 29 €, eläkel., opisk. ja lapset 24 €

Linkit

Sakari Kukon kotisivut

Rockadillo Production


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 18.05.2015