Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

  • Ti 7.3.2017 klo 19, Iso sali

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox Euroopan kiertue ulottuu keväällä Suomeen! Alati kasvava kollektiivi esiintyjiä – nyt yli 70 vaihtuvalla jäsenellään – on viettänyt viime vuodet keräten lähes 500 miljoonaa YouTube-katselukertaa ja kaksi miljoonaa tilaajaa, esiintynyt ”Good Morning Americassa”, noussut listakärkeen iTunesissa ja Billboard-listoilla, sekä tehnyt satoja keikkoja täpötäysissä paikoissa ympäri maailmaa. Moderneja pop- ja rock-hittejä 1920-70-luvun tyylikkääseen retroverhoiluun pukeva kollektiivi esiintyy keväällä Tampereella ja Helsingissä. 

Ryhmää on ylistetty lukuisissa medioissa, kuten Mashablessa; ”Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox kuvittelee musiikin uusiksi ja kehystää sen uudella kauniilla tavalla”. Entertainment Weekly kirjoitti että ”Scott Bradleen ryhmä tunnetaan modernien hittien retroverhoilusta viraalimenestyksiksi”. Yahoo! Music kuvaili että ”jos olet ollut YouTubessa viime vuosina, olet tutustunut kaikki-uusi-on-vanhaa-taas -mahtavuuteen viraali-ilmiö Postmodern Jukeboxin toimesta”.
 
Ryhmän luoja ja johtaja Bradlee on tehnyt Postmodern Jukeboxista ilmiön kasvattamalla ryhmän ympärille uskomattoman kansanliikkeen ruohonjuuritasolta saakka. Hän jatkaa yhä kappaleiden valitsemista, sovitusten ja show’n luomista ja jokaisen kiertueen esiintyjien valitsemista. Joukkoon valikoituu lukuisia nimekkäitä lahjakkuuksia ja joitakin uusia, löytämistään odottavia kykyjä. Ryhmä julkaisee joka viikko uuden videon, joka kuvataan Bradleen olohuoneessa. Bradleella pitää nykyisin varsin kiirettä, sillä hän jakaa aikansa tuottaen uusia videoita Los Angelesissa ja matkustaen ympäri maailmaa manageroimassa kiertueitaan.
 
”Postasin ensimmäisen videon vuonna 2009”, muistelee Bradlee. ”Olin rahaton ja asuin New Yorkin Queensissa. Seitsemän vuotta myöhemmin, olemme saavuttaneet kaksi miljoonaa tilaajaa YouTubessa, loppuunmyyneet keikkoja neljällä mantereella ja esitelleet uskomattomia esiintyjiä. Jokaikisellä jäsenistämme on ainutlaatuisia supervoimia ja olen ylpeä, että saamme koota yhteen parhaan yhdistelmän taitoja ja persoonallisuuksia luodaksemme uskomattoman kokemuksen faneillemme. Haluamme faniemme pääsevän pakenemaan todellisuutta ja tulemaan mukaan upeimpaan 1920-luvun juhlaan sitten The Great Gatsbyn. Haluamme heidän kokevan millaista oli Uudenvuoden show’ssa, jota Frank Sinatra isännöi 1940-luvulla. Haluamme heidän innostuvan kuullessaan Motownin parhaimmistoa livenä. Postmodern Jukeboxin keikka on ainoa paikka, jossa pääsee kokemaan tämän kaiken yhden illan aikana.”
 
Lavan edustalle on varattu tanssitilaa yleisölle.
 
Älä missaa mahdollisuutta nähdä Scott Bradlee’s Jukebox livenä.

Luvassa vintage twistiä moderneihin pop-kappaleisiin!

 

Tuotanto Tampere-talo 

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

49/55 €

Linkit

Kollektiivin kotisivut

Postmodern Jukebox Facebookissa

Postmodern Jukebox Twitterissä

Postmodern Jukebox Instagramissa 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukeboxista sanottua:

“Scott Bradlee’s group is known for retro-fying modern hit songs into viral success.”
- Entertainment Weekly

“Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox are all about reimagining music and framing it in beautiful new ways.” - Mashable

“Postmodern Jukebox is literally a postmodern success, extending its reach from the virtual to the real world, touring and performing around the globe for an ever-growing fan base.” - Buffalo News


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 28.12.2016