Sorsapuiston Puistokonsertti

Suosittu ilmaistapahtuma uusintana yleisön pyynnöstä 

  • La 13.8.2016 Sorsapuisto 
Tuhannet ihmiset viime vuonna hurmannut Puistokonsertti järjestetään jälleen! Tampere Filharmonia ja Tampere-talo kutsuvat musiikin ja kulttuurin ystävät viihtymään Sorsapuiston nurmelle - käynnistetään alkava kulttuurisyksy yhdessä!

Ohjelma:
Klo 12-14 Tampere Filharmonian soundcheck

Klo 17-18 The Dumb Stuff Band, solistina Sami Saari
Klo 19 Tampere Filharmonia, kapellimestarina Santtu-Matias Rouvali, solistina Maria Ylipää

Väliajalla levyjä pyörittää DJ Juissi.

Konsertti päättyy noin klo 20.30.

Katsomoalue
Varmistaaksesi paikkasi puistossa suosittelemme saapumaan tapahtumaan hyvissä ajoin. Lavan edessä oleva penkkikatsomo on tarkoitettu ensisijaisesti ikäihmisten sekä liikuntarajoitteisten asiakkaiden käyttöön. Penkeillä on tilaa yhteensä noin 700 katsojalle. Lavan edessä sijaitsee myös pyörätuolikatsomo. Katosten tai muiden rakennelmien pystyttäminen tapahtuma-alueelle on kielletty. 

Ruoka ja juoma
Tapahtuma järjestetään piknik-periaatteella, joten yleisö voi tuoda alueelle omia eväitään. Omien eväiden nauttiminen anniskelualueella ei ole sallittua. Ravintola-alueelta on myynnissä viiniä, olutta, siideriä, kahvia ja muita virvokkeita sekä täytettyjä leipiä, croissantteja sekä pullaa ja viineriä.

Puistossa herkkuja myy myös Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbalin ruokarekka, jossa on tarjolla Dabbal Burger (hinta 10 €)  sekä Inari-pororieska (hinta 10 €). Lisäksi myynnissä on kahvia, mansikka-raparperipiirakkaa sekä virvoitusjuomia. 

Café Soolo on suljettu remontin takia, joten Tampere-talon sisätiloissa ei ole ravintolamyyntiä.

WC-tilat
WC:t ja käsienpesu sijaitsevat tapahtuma-alueen Tammelan puoleisella laidalla sekä anniskelualueen sisäpuolella Yliopistonkadun laidassa. Näistä molemmista löytyy myös inva-wc.

Myös Tampere-talon pääovet ovat tapahtuman ajan avoinna ja aulan wc:t ovat yleisön käytössä.

Lipputarjoukset ja INFO
Puistoalueella on lipunmyyntiteltta, jossa myydään huikean edullisia tarjouslippuja Tampere-talon ja Tampere Filharmonian valittuihin syksyn konsertteihin. Lipunmyyntiteltta on avoinna klo 16-21. 

Tampere-talon sisääntuloaulassa on toinen lipunmyyntipiste, jossa on myynnissä samoja tarjouslippuja sekä normaalihintaisia lippuja myös muihin syksyn konsertteihin. Lipunmyynti sisätiloissa on avoinna klo 16-22.

Puistossa on myös Tampere-talon, Tampere Filharmonian sekä Pro Orchestran järjestämä yleinen tapahtumainfo, josta löytyy tapahtumaesitteitä sekä tietoa talon syksyn ohjelmistosta.

Tuotanto Tampere-talo ja Tampere Filharmonia 

Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy

Osallistu ja tunnelmoi somessa 

Liity Facebook-tapahtumaan ja jaa omat fiiliksesi aihetunnisteella #Puistokonsertti

Tamperelaiset ohjelmistotalot mukana PuICTokonsertin hengessä

Tampere-talon puistokonserttikumppaneina on tänä vuonna mukana neljä kovassa kasvussa olevaa tamperelaista ohjelmistotaloa Gofore, M-Files, Solita ja Vincit. Hyvästä yrityskulttuuristaan monin tavoin palkitut yritykset innostuivat lähtemään sponsoreiksi tärkeäksi kokemaansa tapahtumaan. Yhteistyön myötä konserttia saa kutsua nyt myös PuICTokonsertiksi.

Pidetään puisto siistinä

Laitetaan roskat roskikseen ja
pidetään Sorsapuisto siistinä!
Tapahtumayhteistyössä mukana
Pirkanmaan Jätehuolto.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 09.08.2016