Racehorse Company

YMPÄRI ÄMPÄRI - häikäisevää nykysirkusta

  • Su 15.10. klo 13 Pieni sali

Ympäri ämpäri on lapsille suunnattu nykysirkusesitys pienen sirkusseurueen elämästä. Keppihevoskaravaaninsa kanssa tyhjälle lavalle ratsastava ryhmä muuttaa tilan häikäiseväksi esiintymisareenaksi, jolla näet mm. jongleerausta, akrobatiaa, hulavanteita, saippuakuplia, mimiikkaa, klovneriaa ja breakdancea.

Niin esityksessä käytettävät sirkusvälineet kuin lavasteetkin tulevat osaksi tarinaa. Akrobatian, objektimanipulaation ja fyysisen teatterin kautta tirehtööri, sirkusprinsessa ja muusikot rakentavat pohjan sirkusnumeroille.

Esitystä säestää sitä varten sävelletty musiikki, joka yhdistelee tietokoneella tuotettua musiikkia perinteisiin bändisoittimiin. Rumpukone jylisee, ämpäreitä rummutetaan, ja akustisen kitaran eloisa sointi yhdistyy baritoniukulelen hyrinään. Muusikot säestävät esiintyjiä, ja yhdessä heidän kanssaan luovat esityksen maailman.

Esiintyjät: Kalle Lehto ja Susanna Liinamaa
Ohjaus: Kalle Lehto
Musiikki ja äänisuunnittelu: Ben Rogers ja Sami Tammela
Valosuunnittelu: Eero Alava

Race Horse Company on Petri Tuomisen, Rauli Kososen ja Kalle Lehdon vuonna 2008 perustama nykysirkusryhmä. Ryhmä pyrkii tekemään aivan uudenlaista, persoonallista nykysirkusta, jonka perusta on kaaoksen estetiikassa, huumorissa ja yllätyksessä.

Alusta asti kiertueisiin keskittynyt ryhmä on noussut nopeasti Suomen nykysirkuksen kärkikastiin, ja niittänyt mainetta myös ulkomailla. Ryhmän maailmanvalloitustavoite eteneekin myös tänä vuonna huimaa tahtia 50 ulkomaankeikan myötä.

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

15 €

www.racehorsecompany.fi

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 09.05.2017