Avoimet työpaikat: ohjelmapäällikkö, myynnin projektipäällikkö ja kongressipäällikkö

Uudistuva Tampere-talo hakee joukkoonsa tapahtumien, kulttuurin ja ihmisten kohtaajia, jotka loistavat ammatissaan ja vakuuttavat asiantuntijuudellaan. Haemme ohjelmapäällikköä sekä myynnin projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen ja kongressipäällikköä määräaikaiseen sijaisuuteen. Hakuaika kaikkiin tehtäviin päättyy 17.12.2015. 

Tampere-talo hakee palvelukseensa kokenutta pääpromoottoria eli

OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ

Luovana ohjelmapäällikkönä vastaat Tampere-talon kulttuuriohjelmasta oman tuotannon sekä vuokratapahtumien osalta. Huolehdit idearikkaan kulttuuriohjelman vaikuttavuudesta, kehittämisestä ja kaikesta näihin liittyvästä myynnistä ja verkostoitumisesta. Tehtäväsi vastaat ohjelmasuunnittelusta yhdessä tuottajien kanssa. Kekseliäiden sisältöjen ja taiteellisten tuotantojen lisäksi vastaat taloudellisesta tuloksesta, toiminnan jatkuvasta kehittämisestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Keskeistä työssäsi on työkalujen ja prosessien kehittäminen ja näiden eteenpäinvieminen. Suunnittelet kulttuurisisältöjen markkinointia, viestintää ja myynninedistämiskampanjoita yhteistyössä markkinointiosaston kanssa. Pääpromoottorina teet tiivistä yhteistyötä Tampere Filharmonian ja Tampereen Taidemuseon sekä muiden sidosryhmien kanssa. Johdat tyylillä ohjelmaosastoa ja toimit esimiehenä sen tuottajille sekä vastaat kaikista esityksiin liittyvistä sopimuksista. Ohjelmapäällikkönä toimit toimitusjohtajan alaisuudessa ja osallistut Tampere-talon strategiseen ja liiketoiminnan suunnitteluun sekä erityisprojekteihin osana johtoryhmätyöskentelyä. 

Edellytämme sinulta
- laaja-alaista musiikin, esittävien taiteiden ja kulttuurin tuntemusta sekä monipuolisia verkostoja sekä kokemusta promoottorina toimimisesta
- kokemusta vaativista tapahtumatuotannoista sekä sopimus- ja neuvotteluosaamista
- kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä
- suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa; muu kielitaito eduksi
- projektinhallintaa, esimies- ja johtamistaitoja
- liiketoimintajohtamista ja tuloksentekokykyä
- hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja

Eduksi lasketaan
- alan koulutus ja/tai korkeakoulututkinto
- IT-osaaminen
- strategiajohtamistaito
- vahva kehittämisote

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Paulina Ahokas 10.12. klo 15–16 ja 15.12. klo 14–15 puh. 040 551 1551 sekä kehityspäällikkö Pia Mutanen 7.12. klo 15–16 ja 14.12. klo 15–16 puh. 040 564 1187. Yhteydenotot muina ajankohtina Katja Smolander, Rekrytointipalvelu Sihti Oy puh. 050 354 6980.

Hae paikkaa

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.12.2015 mennessä www.sihti.fi.


Tampere-talo hakee palvelukseensa myynnin ja markkinoinnin ammattilaista eli

MYYNNIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Ulospäinsuuntautuneena myynnin projektipäällikkönä sinulla on avainrooli uudistuvan Tampere-talon tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä ja kauniisti paketoituina kokonaisuuksina osaat ohjata ne oikeaan suuntaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille yhdessä Tampereen taidemuseon uuden Muumimuseon ja Tampere Filharmonian kanssa. Teet aktiivista myyntityötä ryhmäasiakkaille kotimaassa ja ulkomailla ja vastaat erityisesti uusista kasvutavoitteista Aasian ja Venäjän markkinoilla.

Myynnin projektipäällikkönä vastaat Tampere-talon toimijoiden yhteisesti hallinnoiman lahjatavaramyymälän toiminnasta ja tavoitteista sekä muiden yhteisten tuotteiden ja palveluiden kehityksestä. Työskentelet Tampere-talon myynti- ja markkinointipäällikön alaisuudessa, mutta toimit kiinteässä yhteistyössä Tampereen taidemuseon ja Tampere Filharmonian kanssa. Myynnin projektipäällikkö on uusi tehtävä kaikissa ko. organisaatioissa.

Edellytämme sinulta
- myyntiin ja markkinointiin liittyvää kaupallista koulutusta
- kokemusta vähittäiskaupasta ja/tai myymälätoiminnasta sekä niihin liittyvistä IT-järjestelmistä
- intohimoa kulttuuria, taidetta ja tapahtumatuotantoja kohtaan
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito on eduksi

Eduksi lasketaan
- soveltuva korkeakoulututkinto
- erityisesti Japanin, mutta myös muiden Aasian maiden ja esim. Venäjän kulttuurin ja myynnin kokemus
- Tove Janssonin taiteen ja muumien tuntemus

Lisätietoja antavat myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Heinonen 9.12. ja 11.12 puh. 040 5540 699 sekä museojohtaja Taina Myllyharju 7.12. klo 15–16 ja 9.12. klo 15–16 puh. 040 801 6665. Yhteydenotot muina ajankohtina Katja Smolander, Rekrytointipalvelu Sihti Oy puh. 050 354 6980.

Hae paikkaa

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.12.2015 mennessä www.sihti.fi.Tampere-talo hakee palvelukseensa määräaikaiseen sijaisuuteen

KONGRESSIPÄÄLLIKKÖÄ

Innovatiivisena kongressipäällikkönä johdat Tampere-talon kokous-, kongressi- ja näyttelytoimintaa. Vastaat toimintasektorin myynnistä, taloudellisesta tuloksesta, toiminnan kehittämisestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Suunnittelet osaltasi kongressitoiminnan markkinointia, viestintää, asiakastilaisuuksia ja myynninedistämiskampanjoita yhteistyössä markkinointiosaston kanssa. Osallistut myös operatiiviseen toimintaan mm. tekemällä myyntityötä solmimalla ja ylläpitämällä asiakassuhteita sekä hoitamalla tarvittaessa projektipäällikön tehtäviä.

Kongressipäällikkönä vastaat kansainvälisten kongressien hankkimisesta Tampere-taloon ja teet tiivistä yhteistyötä Tampere Convention Bureaun (TCB) kanssa. Vastaat kongressitoimialan sidosryhmäsuhteista paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla tavoitteena oman kokousliiketoiminnan kehittäminen. Kongressipäällikkönä osallistut Tampere-talon strategiseen ja liiketoiminnan suunnitteluun sekä erityisprojekteihin osana johtoryhmätyöskentelyä. Työskentelet toimitusjohtajan alaisuudessa ja toimit kongressiosaston esimiehenä. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja kestää noin vuoden.

Edellytämme sinulta
- kokemusta vaativista kongresseista ja kokoustapahtumista sekä monipuolisia verkostoja kokous- ja kongressialan toimijoihin
- näyttöjä laajojen kongressi- tai kokoustapahtumien järjestelyistä sekä sopimus-, neuvottelu- ja hinnoitteluosaamista
- kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä
- suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa; muu kielitaito eduksi
- projektinhallinta-, esimies- ja johtamistaitoja
- liiketoimintajohtamista ja tuloksentekokykyä
- hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja

Eduksi lasketaan
- kokemus PCO-organisaatioista tai vastaavista
- ylempi korkeakoulututkinto
- strategiajohtamistaito
- vahva kehittämisote

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Paulina Ahokas 10.12. klo 16–17 ja 15.12. klo 15–16 puh. 040 551 1551 sekä kehityspäällikkö, Pia Mutanen 7.12. klo 14–15 ja 14.12. klo 14–15 puh. 040 564 1187. Yhteydenotot muina ajankohtina Katja Smolander, Rekrytointipalvelu Sihti Oy puh. 050 354 6980.

Hae paikkaa

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.12.2015 mennessä www.sihti.fi.

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampere-talo on sisällöltään Suomen monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka tuottaa vuosittain lähes 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rockin ja popin konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Sen lähes 700 tapahtumassa käy vuosittain 355 000 kävijää ja historiansa aikana Talossa on vieraillut 6,89 milj. erillistä kävijää. Tampere-talon liikevaihto ja muut tuotot olivat vuonna 2014 yhteensä 13,4 milj. euroa. Käynnissä olevan toiminnallisen uudistushankkeen myötä Tampere-taloon rakennetaan uutta sekä remontoidaan vanhaa. Tove Janssonin originaaliteoksista koostuva maailman ainoa ja ensimmäinen Muumimuseo avataan Tampere-talon tiloissa toukokuussa 2017. Uudistushankkeen yhteydessä Taloon rakennetaan myös uusia tapahtumatiloja, uusia ravintolapalveluita, myymälä sekä mm. Tove Janssonin kirjallisesta tuotannosta koostuvat lukukirjasto.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 04.12.2015