Steve ´n´ Seagulls

  • Keskiviikkona 26.4.2017 klo 19.30 Pieni sali 
Huom! Tapahtuma on tällä hetkellä loppuunvarattu.

Kiertävä orkesteri saapuu kaupunkiin!
 
Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi tituleerattu bändi pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää.
 
Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus tempaa kuulijansa riehakkaaseen saluunatunnelmaan. Kyse ei ole kuitenkaan rivitanssitalkoista; riittää että kämmenet ovat kohti mäntyä ja heinähatuissa humisee.
 
Maailmaa traktorin selässä valloittava bluegrass-jyrä Steve’n’Seagulls saapuu Tampere-talon Pieneen saliin huhtikuussa. Niin Jenkeissä, Euroopassa kuin Etelä-Amerikassa tehdyt lukuisat kiertueet ovat osoittaneet, että yhtye on kasvanut kauas hetkellistä huumori-ilmiöstä.

Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus sekä soittajien virtuoosimainen useiden instrumenttien käsittely tempaavat kuulijansa mukaan ennen kokemattomalle musiikkimatkalle, jossa raskaan rockin klassikot saavat arvoisensa käsittelyn ja oivaltavat sovitukset tekevät noista kappaleista jälleen tuoreita.


Konsertti on osa Tampere-talon Suomi 100 vuotta -juhlavuoden teemaohjelmistoa.

Tuotanto Tampere-talo ja Piikkikasvi Agency & Sahara

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

29 €, opisk. 24 €

Katso myös hotellipaketti.

Linkit

Yhtyeen kotisivut


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 02.02.2017