Taidenäyttelyt

Talvipuutarhan näyttelyt

Tampere-talon Talvipuutarhassa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä yhteistyössä Tampereen taidemuseon, Tampereen taiteilijaseuran, Pirkka-Hämeen kuvataiteilijoiden ja Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. Näyttelyihin on vapaa pääsy talon aukioloaikoina. 

9.8.-14.8.2016

Taideverstas Wärjäämö

Talvipuutarhan lumous

Avajaiset ti 9.8. klo 13.00-14.30

Taideverstas Wärjäämössä työskentelevät aikuiset kehitysvammaiset taidepainotteisesti. Työtoiminnassa etsitään oman ilmaisun muotoja, harjoitellaan ja opitaan uusia asioita niin eri taiteenlajeista, tekniikoista kuin omasta persoonasta.

Wärjäämön toimintakeskus on toiminut vuodesta 2006 ja tämä vuosi on Wärjäämön 10-vuotisjuhlavuosi. Talvipuutarhan lumous -näyttely on osa juhlavuoden tapahtumia. Näyttelyn teokset ovat Marjaana Mikkolan, Eetu Harjun, Janica Talvivaaran ja Taina Karin. Teosten valmistumista on ollut ohjaamassa kuvataiteilija Paula Ollikainen.

17.8.-20.9.2016

Yle 90 -juhlavuosi
Nää niitä lauluja on -valokuvanäyttely TV2:n ohjelmista

TV2:n ohjelmia esittelevä valokuvanäyttely on koottu osaksi Yle 90 -juhlavuotta. Näyttely muistelee menneitä tv-journalismin vuosikymmeniä 60-luvun uutuudesta 2010-luvun digitaaliseksi toimijaksi. Valokuvissa voi nähdä ajan hengen, niin kerronnan kuin aiheiden muutoksen, mutta myös television kulttuurisen merkityksen tarinoiden kertojana, dokumenttien tallentajana, eletyn arjen heijastajana, keskustelun ja tiedon välittäjänä.

Vahvimmillaan TV2 oli tuolloin dokumenttien ja teatterin tuottajana, lastenohjelmissa ja elämäntapaan liittyvissä ohjelmissa. Valokuvat näyttelyyn on poimittu siitä aineistosta, jota Yleisradion tiedotus toimitti ohjelmistaan lehdistölle eri vuosikymmeninä.

Näyttely ei ole nähtävillä 3.-4.9. 

LIITY TALVIPUUTARHAN SÄHKÖPOSTILISTALLE

Lähetä viesti osoitteeseen talvipuutarhatretalo@gmail.com niin pysyt perillä ajankohtaisista asioista. Kirjoita sähköpostin aihekenttään näyttelytiedotus.

Tampereen Taiteilijaseuran Kauden taiteilija

Esillä sisääntulolämpiössä vuonna 2016:

Maalis-huhtikuu: Teija-Tuulia Ahola

Touko-kesäkuu: Anja Härkönen

Heinä-elokuu: Taiteilija ei vielä tiedossa

Syys-lokakuu: Sanna Maria Paananen

Marras-joulukuu: Jari Arffman

Järjestäjät Tampereen Taiteilijaseura ja Tampere-talo

Aukioloajat

  • Avoinna arkisin klo 11.00-17.00 ja aina kun talossa tapahtuu
  • Vapaa pääsy

Tampere-talon taide

Viktor Janssonin patsaat Sorsapuistossa


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 05.08.2016