Tapahtumakalenteri - Viihdemusiikki

maaliskuu 2017 Tampere-talossa


Perjantai  3.3.2017
Kanta-asiakasedut voimassaCharlie Musselwhite

Charlie Musselwhite

Perjantaina 3.3.2017 19:30 Pienessä salissa

Laulaja-huuliharpisti Charlie Musselwhite (s. 1944) kuuluu maailman huuliharpunsoittajien kärkikastiin. Viisikymmentä vuotta sitten julkaistu debyyttialbumi Stand Back! on yksi 1960-luvun bluesmusiikin klassikoista. Rockin ja bluesin raja-aidat ylittänyt levy vaikutti myös rockmusiikin kehittymiseen. Grammy-palkittu Musselwhite on esiintynyt yhdessä lukuisten tunnettujen artistien kanssa ja keikkaillut ahkerasti jo puoli vuosisataa!

Liput 39 €

Tuotanto Tampere-taloLauantai  4.3.2017
Mieskuoro Pirkanmiehet 70 vuotta

Juhlakonsertti

Lauantaina 4.3.2017 18:00 Pienessä salissa

Konsertissa esiintyvät Marjukka Tepponen ja Kevin Greenlaw.

Kuoroa johtaa Marja-Liisa Rautelo. 

Liput 30 €

Tuotanto Mieskuoro Pirkanmiehet ryKanta-asiakasedut voimassaSuuri suomalainen tangolaulukirja

Suuri suomalainen tangolaulukirja

Suomi 100 vuotta -konsertti

Lauantaina 4.3.2017 19:00 Isossa salissa

Suuri Suomalainen Tangolaulukirja on lahja satavuotiaalle Suomelle ja tangolle sydämensä antaneelle kansakunnalle.

Marraskuun toisena päivänä vuonna 1913 tanssijat Toivo Niskanen ja Elsa Nyström esittivät Helsingin Apollo-teatterissa ensimmäistä kertaa tango-nimistä uutta muotitanssia. Eksoottinen ja syntinen tango houkutteli paikalle yleisöä peräti neljä loppuunmyytyä salillista. Sittemmin suomalainen tango on puolustanut isänmaata, antanut lohtua ja lunastanut paikkansa niin arjessa kuin juhlassa. Kun suomalainen haluaa kertoa jotain tärkeää, on tango sanoja suurempaa.

Liput 39 €, opisk. ja eläkel. 34 €
Musiikkia&Makuja-paketti 68 €, opisk. ja eläkel. 63 €
Katso myös hotellipaketti. 

Tuotanto Tampere-taloTiistai  7.3.2017
Kanta-asiakasedut voimassaScott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Vintage twistiä moderneihin pop-kappaleisiin!

Tiistaina 7.3.2017 19:00 Isossa salissa

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox Euroopan kiertue ulottuu keväällä Suomeen! Alati kasvava kollektiivi esiintyjiä – nyt yli 70 vaihtuvalla jäsenellään – on viettänyt viime vuodet keräten lähes 500 miljoonaa YouTube-katselukertaa ja kaksi miljoonaa tilaajaa, esiintynyt ”Good Morning Americassa”, noussut listakärkeen iTunesissa ja Billboard-listoilla, sekä tehnyt satoja keikkoja täpötäysissä paikoissa ympäri maailmaa.

Liput 49/55 €

Tuotanto Tampere-taloTorstai  9.3.2017
Aulaklubi

Rokkipappi Tarvo Laakso

Torstaina 9.3.2017 18:00

Tampere-talon Aulaklubi: rokkipappi Tarvo Laakso ja ihmissuhdelaulut. Ravintola Tuhton lava, pääaula. Vapaa pääsy.

Tuotanto Tampere-talo  Perjantai 10.3.2017
  Kanta-asiakasedut voimassaEero Koivistoinen Quartet & Johanna Iivanainen

  Eero Koivistoinen Quartet & Johanna Iivanainen

  Tampere-talon suuri jazzkevät 2017

  Perjantaina 10.3.2017 19:00 Pienessä salissa

  Eero Koivistoinen on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja arvostetuimmista suomalaisista jazzmuusikoista ja saksofonisteista. Menneisiin vuosikymmeniin on mahtunut yhteistyötä lukemattomien suomalaisten ja ulkomaisten muusikoiden kanssa, kymmeniä levytyksiä ja satoja sävellyksiä aina pienyhtyeistä orkesterisävellyksiin, lastenmusiikkiin, balettiin ja elokuviin.

  Johanna Iivanaisen raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta.

  Kokoonpano:
  Eero Koivistoinen, saksofoni
  Alexi Tuomarila, piano
  Jori Huhtala, basso
  Jussi Lehtonen, rummut
  Johanna Iivanainen, laulu

  Liput 29 €, eläkel. ja opisk. 24 €, myös Tiketistä

  JAZZKIMPPA: Valitse kolme lippua Tampere-talon jazzkevään ohjelmistosta yhteishintaan 60 €. Neljä konserttia kimppahintaan 80 €

  Tuotanto Tampere-talo  Lauantai 11.3.2017
  Naurunkarkailu-gaala

  Naurunkarkailu-gaala

  Emännöimässä Jenni Pääskysaari

  Lauantaina 11.3.2017 19:00 Isossa salissa

  Riehakas komiikan, musiikin ja monitaiteellisten esitysten ilta upeiden naisten inspiroimana. Iltaa emännöi Jenni Pääskysaari ja lavan valtaavat mm. Fakta hommasta tunnettu Pirre (alias Eija Vilpas), mm. Syke- ja Mustat lesket -sarjoista tunnettu nuori näyttelijä- ja koomikkolupaus Katariina Havukainen, Yle Puheelta tutut toimittajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan, kansanmusiikkia, teatteria ja komiikkaa yhdistelevä Puhti-duo (Reetta-Kaisa Iles ja Anne-Mari Kivimäki), tanssitaiteilija Minna Tervamäki sekä mestarikansanlaulaja ja Etno-Emma- Suomi-palkittu romanitaiteen tulkki Hilja Grönfors duonsa kanssa sekä laulaja-lauluntekijä Erin.

  Lavalla nähdään myös Presidentti Tarja Halonen. Näiden lisäksi lavalla nähdään muita esiintyjiä ja esiintyjäryhmiä, joiden esitykset pidetään yllätyksenä tähän kutkuttavaan iltaan asti. Riemua rytmittää lahjakkaan säveltäjä-saksofonisti Linda Fredrikssonin johtama WOW-gaalaorkesteri.

  Käsikirjoitus: Jenni Pääskysaari, Rosa Meriläinen, Johanna Vehkoo ja Johanna Sumuvuori.

  Liput
  26 €
  Alle 18v, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -50% lipun hinnasta

  Tuotanto WOW-Finland ja Tampere-talo  Kanta-asiakasedut voimassaIle Kallio Big Rock Band

  Ile Kallio Big Rock Band

  Lauantaina 11.3.2017 19:30 Pienessä salissa

  Suomalaisten kitaristien aateliin kuuluva Ile Kallio on palannut rock-juurilleen Ile Kallio Big Rock Bandin myötä. Bändi on myös löytänyt yleisönsä – syyskuussa julkaistu albumi Right Now ampaisi listojen kärkeen. Omien kappaleiden lisäksi yhtyeellä on tapana maustaa keikkasettiään hyvän maun klassikoilla ja Hurriganes-helmillä. Bändissä vaikuttavat Kallion lisäksi rumpali Okko Laru, basisti Masa Maijanen, tenorisaksofonisti Esa Niiva ja kosketinsoittaja Puke Kataja. Sielukkaasta laulusoundista vastaa Patrik Eriksson.

  Liput 29 €, opisk. ja eläkel. 25 €

  Konsertissa ei ole väliaikaa.

  Tuotanto Tampere-talo ja Fullsteam Agency  Sunnuntai 12.3.2017
  Miten minusta tuli minä?

  Miten minusta tuli minä?

  WOW-päätöskonsertti

  Sunnuntaina 12.3.2017 17:00 Isossa salissa

  ”Miten minusta tuli minä” -konsertti on kunnianosoitus suomalaisille naissäveltäjille ja -sanoittajille, ja illan emäntänä nähdään upea Maria Veitola. Illan aikana lavalle nousevat suomalaiseen musiikkiin lähtemättömän jälkensä jättäneet, pitkän uran tehneet voimanaiset ja valovoimaiset tähdet Maarit Hurmerinta, Jonna Tervomaa ja Maija Vilkkumaa.

  Musiikin monitaiturin Eeva Kontun johtaman WOW-orkesterin tahdittaman musiikin sekä sykähdyttävien tarinoiden kautta kurkistetaan pintaa syvemmälle näiden kolmen rakastetun naisartistin mielenmaisemiin. Mukana myös Suomen eturivin naiskuoroihin lukeutuva, runsaasti maailmalla esiintyvä Lyran-kuoro johtajanaan Jutta Seppinen.

  Liput:
  26 €
  Alle 18v, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -50% lipun hinnasta

  Tuotanto WOW-Finland ja Tampere-talo  Tiistai 14.3.2017
  Kanta-asiakasedut voimassaMikko Kuustonen

  Mikko Kuustonen

  Tiistaina 14.3.2017 19:00 Isossa salissa

  Mikko Kuustonen tekee paluun musiikin pariin vuosien tauon jälkeen. Vastikää uuden levyn tekaissut ja aiemmin lukuisia hittejä, kaksi platinaa ja kuusi kultaa myynyttä albumia muusikon urallaan julkaissut Mikko Kuustonen lähtee maaliskuussa kiertueelle liki kymmenen vuoden tauon jälkeen.

  Liput:
  41,50 €
  Opisk., eläkel. ja työttömät 37,50 €
  S-etulippu 39,50 €

  S-etulipun ostaneiden tulee varautua näyttämään S-etukortti lipuntarkastuksen yhteydessä konsertti-iltana.

   

  Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation  Keskiviikko 15.3.2017
  Kanta-asiakasedut voimassaThe 69 Eyes & Reckless Love

  The 69 Eyes & Reckless Love

  Monster Double

  Keskiviikkona 15.3.2017 19:00 Isossa salissa

  Put your shades on and come on! Monster Double is here! Maaliskuussa koetaan hard rock -fanien unelmailta, kun suomalaiset suosikkibändit The 69 Eyes ja Reckless Love esiintyvät yhteiskeikalla talossamme. Onpa ulkona kuinka kylmä tahansa, The 69 Eyesin synkeä romantiikka ja Reckless Loven hyväntuulinen biletys eivät taatusti jätä ketään kylmäksi!


  Liput 36 €, opisk. ja eläkel. 29 €
  Katso myös hotellipaketti.
  Myös Tiketistä

  Tuotanto Tampere-talo ja Red Berg Agency  Torstai 16.3.2017
  Kanta-asiakasedut voimassaMe Hanskit

  Me Hanskit

  50 vuotta tien päällä

  Torstaina 16.3.2017 19:00 Pienessä salissa

  60-luvun puolivälissä suomalaiset hurmasi nuori laulaja Seppo Hanski, jonka suurimmat hitit "Dona Dona" ja "Erehdyin kerran" soivat tanssilavoilla ja radioeetterissä ahkerasti.

  80-luvun lopulla kansan rakastamaksi laulajattareksi nousi nuori Anna Hanski, jonka suurimmat hitit "Kotiviini" ja "Jos et sä soita" tulivat kaikille tutuiksi.

  90-luvulla Janus Hanski lauloi nukkuvasta stadista ja viihdytti nuorisoa suosituissa sketsisarjoissa "Vintiöt" ja 'Trabant express".

  2000-luvulla Pinja Hanski menestyi Syksyn sävelessä ja julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa, josta hitiksi nousi "Haamumaili".

  2016 Hanskit toimivat edelleen aktiivisina musiikin ammattilaisina. He juhlistavat 50-vuotista taivaltaan Suomen musiikkimaailmassa ja vaalivat isänsä muistoa juhlakiertueen muodossa. Orkesterin kokoonpanoon kuuluu viisi soittajaa ja konsertit juontaa Ilkka Vainio.


  Liput 29 €, eläkel. ja opisk. 24 €

  Tuotanto Tampere-talo  Lauantai 18.3.2017
  Kanta-asiakasedut voimassaRocky Horror Show

  Rocky Horror Show

  Lauantaina 18.3.2017 19:00 Isossa salissa

  Kaikkien aikojan hauskin ja seksikkäin rock-musikaali, Rocky Horror Show, saapuu Tampereelle teatterin ja musikaalien ammattilaisten toteuttamana. Kulttimaineensa aikoinaan rajoja rikkomalla ansainnut musikaali on pilke silmäkulmassa tehty kunnianosoitus vanhoille science fiction -filmeille sekä B-luokan kauhuelokuville. Universaalien teemojensa ja maailmaa syleilevän elämänilonsa ansiosta jo 43-vuotias Rocky Horror Show on kuitenkin aina yhtä ajankohtainen.

  Liput alk. 44/49 €, opisk. 34 €
  Musiikkia&Makuja-paketti 89 € 
  Vip-paketti alk. 179,80 + toimituskulut (ks. lisätiedot tapahtumasivulta)
  Katso myös hotellipaketti 

  Tuotanto Tampere-talo ja No Fear Agency & Promotion Oy  Sunnuntai 19.3.2017
  Kanta-asiakasedut voimassaRocky Horror Show

  Rocky Horror Show

  Sunnuntaina 19.3.2017 19:00 Isossa salissa

  Kaikkien aikojan hauskin ja seksikkäin rock-musikaali, Rocky Horror Show, saapuu Tampereelle teatterin ja musikaalien ammattilaisten toteuttamana. Kulttimaineensa aikoinaan rajoja rikkomalla ansainnut musikaali on pilke silmäkulmassa tehty kunnianosoitus vanhoille science fiction -filmeille sekä B-luokan kauhuelokuville. 

  Päärooleissa nähdään mm. näyttelijä-laulaja Roope Salminen.

  Liput alk. 44/49 €, opisk. 34 €
  Musiikkia&Makuja-paketti 89 € 
  Vip-paketti alk. 179,80 + toimituskulut (ks. lisätiedot tapahtumasivulta)
  Katso myös hotellipaketti 

  Tuotanto Tampere-talo ja No Fear Agency & Promotion Oy  Lauantai 25.3.2017
  Kanta-asiakasedut voimassaSuomalainen messu

  Suomalainen messu

  Sukupolvet yhdessä

  Lauantaina 25.3.2017 18:00 Isossa salissa

  Lasse Heikkilän Suomalainen messu toteutetaan juhlaversiona Tampere-talossa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi. Sävelteoksessa on vaikutteita kansanlauluista ja pelimannimusiikista, ja lauluissa kaikuvat Suomen eri alueiden luonteet ja sävyt. Multimediaesitys vie katsojat keskelle suomalaisen luonnon kauneutta ja elää uudelleen satavuotisen historiamme ilot ja surut.

  Sävellys ja ohjaus Lasse Heikkilä
  Juhlapuhuja: Tommy Hellsten
  Juontaja: Keijo Leppänen
  Esiintyjät: Kansanmusiikki – ja tanssiryhmä Valkia, Pauliina Pakkala, Matti Heinivaho, Helmi Hollström, Heikki Hela ja Harjun Kamarikuoro

  Liput 32 €, opisk. ja eläkel. 27 €

  Konsertti on osa Tampere-talon Suomi 100 vuotta -juhlavuoden teemaohjelmistoa.

  Tuotanto Tampere-talo