An Evening with Uri Geller

  • Ke 19.4.2017 klo 19, Iso sali

uri geller ja mentalismin ihmeet


Maailman tunnetuin mentalisti Uri Geller esiintyy Tampere-talon Isossa salissa keskiviikkona 19. huhtikuuta. Ajatusten lukemisesta, lusikoiden vääntämisistä ja seisahtuneiden kellojen käynnistämisistä 1970-luvulla maailmankuuluksi noussut Geller nähdään  Esitys tulkataan suomeksi. Geller on lisäksi yleisön tavattavissa esitysten jälkeen.

Uri Geller hämmästytti sadat tuhannet suomalaiset suorassa TV-lähetyksessä tammikuussa 1974, kun hän esitteli ällistyneelle studioyleisölle ja katsojille telepatiaa, lusikoiden taivutusta ja pysähtyneiden kellojen korjaamista. Tästä muodostui legendaarinen esitys, jonka monet yhä muistavat ja joka nosti Uri Gellerin nimen suomalaisten tietoisuuteen. Geller on nykyisin jo 70-vuotias, mutta kiertää yhä ahkerasti ympäri maailman esiintyen ja luennoiden. An Evening With Uri Geller -esitys pitää sisällään Gellerin tunnetuksi tekemää ajatustenlukua, lusikoiden taivutusta ja kellojen käynnistystä, mutta myös keskustelua positiivisesta elämänasenteesta sekä terveydestä ja hyvästä mielenlaadusta.

– Luvassa on interaktiivinen esitys, jossa myös yleisöllä on tärkeä osansa. Katsojat ovat tervetulleita ottamaan mukaansa lusikoita ja rikkinäisiä kelloja ja kokemaan saman tunnelman kuin silloin 1970-luvulla. Nuo ovat olennainen osa ohjelmistoani ja tiedän, että yleisöni niitä odottaa. Mutta ennen kaikkea haluan motivoida ihmisiä ja tuoda heille esitykseni kautta mielenrauhaa, positiivisuutta ja iloa elämään, Uri Geller kertoo.

Geller on saanut lukuisia palkintoja, kuten vuonna 2012 Golden Grollan tunnustuksena taikuuden maailmalle antamastaan inspiraatiosta. Hän on myös saanut brittiläisen Star Foundationin palkinnon tunnustukseksi hyväntekeväisyystyöstään.

Tuotanto Tampere-talo ja Joe Lunnas Oy.


Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Liput 32/36 €

Uri Gellerin nettisivut
Uri Geller Facebookissa


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 07.03.2017