Vesterinen yhtyeineen

  • Pe 21.10.2016 klo 19.30 Pieni sali

Tero Vesterisen luotsaama, vuonna 2006 perustettu seitsenhenkinen yhtye astuu ensimmäistä kertaa Tampere-talon lavalle. Kokoonpano tunnetaan hurmoksellisista livekeikoistaan sekä laulujensa rankoista, mutta samalla lohdullisista aiheista. Paljon radiosoittoa ovat saaneet mm. biisit Kukaan ei koskaan, Onnellinen mies sekä Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?.

Entistäkin popimpaan suuntaan musiikillisesti liikkunut Vesterinen Yhtyeineen julkaisee lokakuun alussa viidennen albuminsa. Kirottu yksinäisyys -nimisen levyn kappaleet käsittelevät yksinäisyyttä eri kanteiltaan yrittäen samalla löytää ratkaisua tähän vaivaan.

'Yksinäisyys ja sen pelko vaivaa kaikkia ikäryhmiä vanhuksista lapsiin, eikä asuinpaikkakunnalla tai suvun tahi pankkitilin koolla tunnu olevan merkitystä. Olisi tärkeää, että jokaisella on joku, jota varten olla olemassa. Uskomme, että yksinäisyyttä voisi helpottaa pienillä asioilla; esimerkiksi toisten huomioimisella vaikkapa silmiin katsomalla ja yhdessä hauskaa pitämällä. Toivomme että levyn ja siihen liittyvien keikkojen avulla voimme osaltamme olla edistämässä yhteisöllisyyttä ja rentoa yhdessäoloa.’ , kommentoi Vesterinen Yhtyeineen –bändin solisti Tero Vesterinen.

Huhtikuussa julkaistu ensimmäinen single on nimeltään Nuoriherra. Se käsittelee nuoren miehen haasteita löytää itselleen kumppania elämäänsä. Mustan huumorin värittämänä, kuinkas muutenkaan kun Vesterinen Yhtyeineen on biisin takana.

Vesterinen Yhtyeineen on:
Mikko Enqvist - Kitara
Teemu Jokinen - Rummut
Petri Kivimäki - Kitara
Markus Piha - Basso
Janne Riionheimo - Koskettimet
Martti Vesala - Puhaltimet
Tero Vesterinen – Laulu

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Alk. 29 €, opisk. 25 €
Katso myös hotellipaketti.

Linkit

Yhtyeen kotisivut

Kuuntele Nuoriherra tästä

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 06.06.2016