Totuus ja valhe - Vladimir Vysotskin lauluja

  • Su 8.5.2016 klo 15 Pieni sali

Aina ajankohtaisia Vladimir Vysotskin lauluja esittävät tuoreina, karheina tulkintoina äitienpäiväkonsertissa maamme eturivin näyttelijät ja muusikot. Vysotskin lyriikka nousee esiin mm. Pirkko Saision osuvissa suomennoksissa. 

Martti Suosalo, laulu
Nora Raikamo, laulu, viulu
Jarkko Lahti, laulu
Kiureli Sammallahti, laulu, harmonikka
Valtteri Bruun, laulu, kitara 

Konsertissa mukana mm. seuraavat kappaleet:
Aamuvoimistelu 
Sun katsees mua viiltää
Ei kenenkään maa
Myrskykellot
Juorut
Lyyrinen laulu
Totuus ja valhe
Ninka
Marseille
Susijahti
Penseät hevoset
Runoilija
Maja Ziganskaja
Laulu maalle
Ystävän laulu
Vainaja
Nyrkkeilijä
Satu pienestä harakasta
Leningradin piiritys
Jäähyväiset vuorille
Laulaja ja mikrofoni

Esityksen kesto on 1 h 45 min, sisältäen väliajan 

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Alk. 30 €
Opisk. ja eläkel. 25 €

Äitienpäivälounas ennen konserttia ravintolassa
Aikuiset 35 €, alle 12-v. lapset 15 €
- sisältäen maljan kuohuvaa
Varaa lounas

Esiintyjät:

Martti Suosalo on esiintynyt useissa kotimaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa ja esittänyt tunnettuja suomalaisia kulttuurihahmoja, kuten Reino Helismaata, Jean Sibeliusta, Irwin Goodmania ja Kari Hotakaista. Suosalo tuli tunnetuksi osana Ryhmäteatterin näyttelijäkaartia. Nykyisin hän näyttelee myös Helsingin Kaupunginteatterissa. Suosalo on voittanut kolme Jussi-palkintoa ja myös vuoden suosikkinäyttelijän palkinon Thalia-gaalassa vuonna 2011. Vuonna 2012 Suosalo sai Parhaan miesnäyttelijän Kultaisen Venlan. Hän on myös laulanut sekä elokuvissaan että itse sanoitettuja Jacques Brel -tulkintoja Pekka Tegelmanin kanssa.

Nora Raikamo valmistui näyttelijäksi TeaKista 2002. Raikamo on esiintynyt kiinnitettynä näyttelijänä Jyväskylän kaupunginteatterissa 2002-2003, jonka jälkeen hän on toiminut
freelancerina Helsingissä Kansallisteatterissa sekä Keskiuudenmaanteatterissa. Raikamo on RedNoseClub-klovniryhmän perustajajäsen sekä Teatteri Universumin jäsen. Lisäksi Nora Raikamo vierailee parhaillaan Kansallisteatterin kiertuenäyttämöllä Erikokoinen elämä -esityksessä sekä esittää Tsehovin Lokkia RedNoseClub ryhmän ja ohjaaja Philip Boulayn johdolla.

Jarkko Lahti valmistui näyttelijäksi Teakista 2002. Hän on toiminut Kokkolan Kaupunginteatterin johtaja vuosina 2009 - 2012. Lahti perustanut oman teatteriryhmän Ruska Ensemblen 2012, jonka taiteellisena johtajana toimii yhdessä serkkunsa, näytelmäkirjailija Ari- Pekka Lahden kanssa. Jarkko Lahti nähdään myös nyrkkeilylegenda Olli Mäkenä, tämän elämään pohjautuvassa elokuvassa, joka saa ensi- iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa 2016. 

Kiureli Sammallahti on Shava-yhtyeen laulaja ja biisintekijä. Yhtye on julkaissut ensilevynsä 2010 ja on konsertoinut tänä vuonna mm. Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Sammallahti soittaa myös mm. Emma-palkitussa Hilja Grönfors & Latso Džinta - yhtyeessä. Hän on valmistunut kansanmusiikin maisteriksi v. 2010. Sammallahti on esiintynyt lukuisissa teatteriproduktioissa muusikko/näyttelijänä mm. Lilla Teaternissa, Teatteri Avoimissa Ovissa, KOM-teatterissa, Helsingin Kaupunginteatterissa, Vaasan Kaupunginteatterissa, Teatteri Jurkassa ja Tanssiteatteri Raatikossa.

Valtteri Bruun valmistui tanssimuusikoksi Pop/Jazz konservatoriosta 1997 sekä kansanmusiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 2012. Hän toimii freelance-muusikkona Helsingissä ja soittaa tällä hetkellä mm. Shava, Hilja Gönfors & Latso Dzinta, Tonos, Jason muuttaa taivaaseen, Pasi K
& Hurmos sekä Bällarby Singers -yhtyeissä.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 07.03.2016