WE LOVE 80'S: Dingo + Eini

We Love 80’s

  • Pe 29.9. klo 19 Iso sali sekä klo 21 Sorsapuistosali

Dingon klassinen kokoonpano tekee paluun konserttisaleihin! Neumann, Jonttu, Quuppa, Pepe ja Pete pistävät ranttaliksi Isossa salissa We Love 80’s-tapahtumassa. Tarjolla on takuuvarma klassikkosetti, jota on odotettu.

Porissa vuonna 1982 perustettu Dingo on jäänyt suomalaisen kevyen musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista suomalaisista yhtyeistä.
- Noin vuosi sitten aloimme pyöritellä Dingon legendaarisimman kokoonpanon paluuta lavoille. Samoihin aikoihin kuulin, että bändistä ollaan tekemässä myös kirjaa ja dokumenttia ja ajattelin, että jos bändi on menossa treenaamaan niin haluamme olla mukana”, kommentoi yli kolmenkymmenen vuoden uran musiikkibisneksessä tehnyt Live Nationin hallituksen puheenjohtaja ja Dingon paluun primus motor Risto Juvonen.

We Love 80´s -kokonaisuutta täydentää konsertin jälkeen raikaava Kasaridisco, jossa esiintyy supersuosittu discokuningatar Eini live-bändin kanssa, sekä aitoja kasarivinyyleitä pyörittävä DJ Juissi.

”Yes sir, alkaa polttaa”, siitä se lähti. 17-vuotias Eini teki itsensä heti ensisinglellään tutuksi marraskuussa 1977. Keväällä 1978 ilmestyi debyyttialbumi ”Eini”, joka nousi viralliselle myyntilistalle kymmenen kärkeen. Baccaran ”Yes Sir, I Can Boogie” rantautuessa Suomeen Eini oli jo esittänyt toiveensa tehdä laulusta oma versionsa, joka avasikin sitten tien diskon maailmaan, jota Einin albumit edelleenkin vahvasti edustavat. Viimeisimpiä meriittejä tämän upean naisen listalla on Draamaa hittikappaleen sijoittuminen Radio Suomen 3. soitetuimmaksi kappaleeksi vuonna 2016.

Tuotanto Tampere-talo ja Prime time music OyLipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Tapahtumalippu 50 €
sisältää pääsyn Dingon konserttiin ja Kasaridiscoon

Liput erikseen ostettuna

Dingon konsertti 39 €
Disco 17 €

Lue lisää Dingosta

Lue lisää Einistä


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 18.05.2017