Tampere-talo

Kauhanvaihtajaiset Tuhtossa

23.04.2019

Ravintola Tuhton keittiömestari Heikki Kärkkäinen on siirtynyt huhtikuun lopulla Ravintola Bodega Saludin eli tamperelaisittain Saludin keittiöpäälliköksi. Alusta saakka Tuhtoa suunnittelemassa ja rakentamassa olleelle Heikille päätös oli kova.

– Haikeaa on ja päätös oli kova. Alusta asti olen saanut olla mukana ja nähdä miten tämä upea paikka saadaan toimimaan. Ison talon haasteet ja mahdollisuudet ovat opettaneet minua isolla kädellä ja nöyränä olen ottanut opin vastaan. Haluan kiittää kaikkia ihania asiakkaita ja työkavereita, joiden kanssa olen saanut tätä työtä tehdä.

Heikin seuraajana Tuhtossa on aloittanut Kalle Laakso. Kalle siirtyy Tuhton peräsimeen Bar & Grill Oliver´sin ja Ravintola Härlemin ruoreista, joita ennen hän vaikutti Pyynikin Brewhousessa. Heikki uskoo Kallen tuovan Tuhtoon juuri oikeaa meininkiä.

– Kalle tuo satavarmasti uutta hyvää Tuhtoon ja päästyään sisään tänne, opittuaan kokonaisuuden, ottaa kaiken haltuun ihan varmasti.

Kalle on innoissaan uudesta näköalapaikastaan, jonka suoraviivainen ja konstailematon ruoanlaittotapa viehättää häntä.

– Eihän tällaista ympäristöä ole muualla. Ideat ovat lähteneet rullaamaan, minulla on ylhäällä nelisenkymmentä sivua ajatuksia siitä, mitä haluaisin kokeilla ja tehdä. Tästä tulee hyvä juttu.

Teksti ja kuvat: Jenni Ruotsalo

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sulje