Tampere-talo
  • englanti
  • Suomi

Tampere-talo palkittiin Paistinkääntäjien 50-vuotisjuhlissa

“Me olemme yksinkertaisesti hurahtaneet hyvään ruokaan”

Tampere-talossa vietettiin lauantaina 27.10. Chaîne des Rôtisseurs -järjestön (Paistinkääntäjät ry) Tampereen voutikunnan 50-vuotisjuhlia. Tampere-talo sai juhlissa tunnustuksen ansioistaan ruokakulttuurin edistämisessä Tampereella. Tampere-talon henkilöstöstä palkinnon saivat toimitusjohtaja Paulina Ahokas, keittiöpäällikkö Juhana Paturi, ravintolatoimenjohtaja Anne Nyberg sekä myyntipäällikkö Leena Sulonen.

– Tampere-talon ammattilaiset ovat sisäistäneet Rôtisseurs-järjestön myöntämän kilven laatuvaatimukset esimerkillisesti sekä tuovat jäsenyyttään ylpeästi ja tyylikkäästi esiin toiminnassaan. Tampere-talo on meille merkittävä kansainvälinen kumppani, joka edistää omassa verkostossaan Rôtisseursien tunnettuutta ja arvostusta. 50-vuotismitalilla halusimme muistaa avainhenkilöiden tekemää laadukasta työtä gastronomisten tavoitteidemme toteuttamisessa, kertoo Rôtisseurs-järjestön Tampereen aluevouti Mikko Reinikka.

Tampere-talon keittiöpäällikkö Juhana Paturi tunnetaan vastuullisen ravintolatoiminnan edelläkävijänä Suomessa. Paturi muistuttaa, että Paistinkääntäjien kunnianosoitus kuuluu yksittäisten työntekijöiden sijaan koko Tampere-talon ravintoloiden henkilöstölle:

– Nämä tunnustukset ovat osoitus meidän henkilökunnan sitoutumisesta ja antaumuksellisesta työstä. Me olemme yksinkertaisesti hurahtaneet hyvään ruokaan ja juomaan, kertoo keittiöpäällikkö Paturi.

Tampere-talo on ainoa kulttuuri- ja kongressitalo Suomessa, jolle on myönnetty paistinkääntäjien kilpi. Lisäksi talon henkilökunnalla on hallussaan eniten Chaîne des Rôtisseurs -käätyjä kotimaisista ravintoloista, yhteensä yhdeksän kappaletta.

Tampere-talossa käy vuosittain noin 500 000 vierasta, joista monet myös ruokailevat talossa. Tampere-talon keittiössä valmistuvat niin aamiaiset, lounaat kuin illallisetkin muun muassa kongressiosallistujien, museokävijöiden ja konserttivieraiden nautittavaksi. Lisäksi talon oma a’la carte -ravintola Tuhto palvelee satoja asiakkaita päivittäin.

Viime vuosina Tampere-talo on panostanut ruokatarjonnassaan erityisesti vihreisiin ratkaisuihin sekä luomu- ja lähiruokaan. Esimerkiksi talon katolla sijaitseva kattopuutarha mehiläispesineen on herättänyt paljon valtakunnallista innostusta. Seuraavaksi talo lanseeraa oman hunajaoluensa, Pörri Beerin, joka on kunnianosoitus Tampere-talon ahkerille mehiläisille. Olut tulee myyntiin loppuvuoden 2018 aikana Ravintola Tuhtoon.

Katso kuvia Rôtisseurs-järjestön juhlista täältä.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sulje