Tampere-talo

Aulaklubi

Tervetuloa Aulaklubille!

 

31.10. Keskustelutiistai
Vastapainon kirjallisuusillassa aiheena vanhenemisen taito. Keskustelijoina kirjailijat Marja Saarenheimo ja Antti Eskola. Tilaisuuden juontaa kustantaja Kimmo Jylhämö.

1.11. Lasten keskiviikko
Musiikkikoulu Sointulan syyskonsertti lapsille ja lapsiperheille.

2.11. Musiikkitorstai
Maailmantanssi-yhdistyksen tanssiesitys. Eurooppalaisia kansantansseja laajalla kirjolla.

6.11. UTU tutuksi

Aulaklubilla vieraana UTU-yhtyeen säveltäjä ja sanoittaja Petra Poutanen sekä yksi UTU – Russian Poets -projektin taiteilijoista Juha Hurme. UTU:n tulevan levynjulkistuskeikan lisäksi aiheena monien taidemuotojen yhteistyö ja toisistaan inspiroituminen

7.11. Nuorisotiistai
Suomen Punaisen Ristin Tampereen osaston nuoret pitävät Aulaklubilla kondomin ajokorttikoulutuksen ennen Olavi Uusivirran keikkaa.

8.11. Lasten keskiviikko
Tampereen Suzukikoulun lasten konsertti.

9.11. Musiikkitorstai
Peter Joukainen -duo tarjoilee pop-helmiä torstain alkuiltaan.

14.11. Keskustelutiistai

Vastapainon kirjallisuusillassa aiheena demokraattinen perintömme. Keskustelemassa kirjailija Tuukka Perhoniemi ja kustantaja Kimmo Jylhämö.

16.11. Musiikkitorstai
Liedin lumoissa. Tampereen musiikkiakatemian konsertti. Lied-traditiolle tehdään kunniaa, kun Tampereen konservatorion nuoret lied-duot esiintyvät Aulaklubilla.

21.11. Keskustelutiistai
Seurakuntayhtymän Suomi 100 vuotta -tilaisuus. Merja Halivaaran haastattelussa sota-ajan kokenut veteraani, pikkulotta Inga Saraste.

22.11. Lasten keskiviikko
Kirkkomusikanttien pikkupianistit esiintyvät. Juonnetun konsertin päätteeksi on ilmaiset arpajaiset.

7.12. Musiikkitorstai
Varaslähtö jouluun. Tampereen AMK:n teatterimusiikin opiskelijat esiintyvät.

13.12. Lasten keskiviikko
Tampereen Suzukikoulun lasten konsertti.

14.12. Musiikkitorstai

Lauletaan yhdessä tuttuja joululauluja Kirkkomusikanttien säestyksellä.

19.12. Keskustelutiistai
Joulukuussa puhutaan joulusta ja joululauluista, haastateltavana laulaja-lauluntekijä Jukka Salminen, joka kertoo miten hänen joululaulunsa ovat syntyneet. Laulamme myös yhdessä Kauneimpia Joululauluja.

20.12. Joululaulukonsertti
Tarvo Laakson joululaulukonsertti. Mies ja kitara ja joululaulut laidasta laitaan.

21.12. Musiikkitorstai
Pispalan musiikkiyhdistys esittää: Anne-Mari Kivimäen joulukonsertti.


Tampere-talossa viime keväänä aloittanut open stage -tyylinen aulaohjelmaklubi jatkuu syyskuun 5. päivä. Ideana on tarjota tilat, tekniikka ja näkyvyys sellaisille paikallisille puhujille sekä taide- ja kulttuuritoimijoille, jotka eivät vielä ole päässeet Tampere-talon salien lavoille esiintymään.

Aulaklubi järjestetään kolmena päivänä viikossa – tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin – ennen talon pääkonsertteja.

Tiistai – Suoraa puhetta:
Keskustelua yhteiskuntaa ja yleisöä puhuttavista asioista. Lava on vapaa, sana on vapaa. Teemoina esimerkiksi koulutus, työ, terveydenhuolto, media, maahanmuutto, uskonto, arvot ja etiikka, musiikki, näyttämö- ja kuvataide, stand up, elokuvat, runous, kirjallisuus, ja mitä ikinä kukin päivänään keksii.

Keskiviikko – tanssia ja toimintaa:
Keskiviikkoisin aulaklubilla nähdään erilaisia tanssiesityksiä ja muuta toiminnallista ohjelmaa. Luvassa myös lapsille ja lapsiperheille suunnattua ohjelmaa. Aulaklubin keskiviikoissa musiikkia, tanssia, sirkusta, taikuutta, näytelmiä, improja, piirtämistä ja satutuokioita.

Torstai – musiikkia korville:
Open stage -aulaklubi on omiaan eri genrejen livemusiikille ja tanssiesityksille. Kahdeksan neliömetrin lavalle mahtuvien kokoonpanojen soitin- ja laulumusiikki on omiaan täyttämään Tampere-talon aulan ainutlaatuisella tunnelmalla ennen torstai-illan pääkonsertteja. Jazzista bluesiin, soulista poppiin ja tangosta folkiin. Trubaduurikeikat, kansanmusiikki, maailmanmusiikki ja talon tapahtumien eri teemoihin sopiva livemusiikki tulkoon vastaan jo Tampere-talon aulassa.

Sijainti:
Tiistaisin ja Torstaisin – Haru Barin edusta, pääaula, klo 17.30-18.15.
Keskiviikkoisin – Muumimuseon lukukirjasto tai Haru Barin lava, kl0 17.30-18.15.

Vapaa pääsy.
Aulaklubi ei ole konsertti, sinulla on siis lupa syödä, juoda, puhua, liikkua ja nauttia illasta.

Tuotanto Tampere-talo