Kansainväliset kongressit

Tampere on vilkas ja vireä kansainvälisen tason kongressikaupunki. Sen vahvuuksia ovat aktiivinen tiede- ja yritysmaailma, Suomen parhaaksi kongressikeskukseksi arvioitu Tampere-talo, tasokkaat hotellit, hyvät lentoyhteydet sekä lukuisat kokous- ja illanviettopaikat. Tampereella kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi kävelyetäisyydellä toisistaan. Kaupungin runsas kulttuuritarjonta palvelee myös kokousvieraita.

Asiantuntemusta ja kokemusta

Tampere-talon kongressiosastolla on pitkä ja vankka kokemus kansainvälisten kongressien järjestämisestä. Tampere-talossa on historiansa aikana järjestetty satoja kansainvälisiä kongresseja tieteen, talouden, kulttuurin ja politiikan aloilta.

Talon monipuoliset tilat sopivat niin pienille asiantuntijakokouksille kuin suurille kongresseillekin useine rinnakkaisine luento- ja ryhmätyötiloineen ja oheisnäyttelyineen.

Tampere-talo on valittu jo seitsemän kertaa Suomen parhaaksi kongressikeskukseksi. Erityisesti kiitosta on saanut henkilökunnan korkea ammattitaito, asiantuntemus ja kyky palvella asiakasta.
Kongressiosaston henkilökunta myös osallistuu säännöllisesti kongressialan järjestöjen kansainväliseen koulutukseen. Tampere-talo on aktiivinen jäsen kahdessa kansainvälisessä järjestössä: ICCA (International Congress and Convention Association) ja AIPC (International Association of Congress Centres).

Kongressipäällikkömme oli ICCA Scandinavian Chapterin puheenjohtaja vuonna 2012.

Suunnittelussa apuna

Teemme mielellämme alustavan varauksen kongressillenne sekä kustannusarvion. Annamme ammattitaitomme käyttöönne ja suunnittelemme kanssanne, miten kongressinne parhaiten voitaisiin toteuttaa Tampere-talossa. Kongressin markkinointia varten tarjoamme erityisesti kansainväliseen markkinointiin laadittua materiaalia.

Kun kansainvälistä kongressianne ryhdytään anomaan, yhteistyökumppanina toimii Tampere Convention Bureau. TCB on Tamperetta kongressikaupunkina markkinoiva ei-kaupallinen yhdistys, joka tarjoaa maksutonta apua ja asiantuntemusta kansainvälisen kongressin kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö

Valokuvagalleria

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Galleriastamme löydät kattavan kuvakokoelman järjestetyistä tapahtumista ja yksittäisistä tiloistamme:

Kansainväliset kongressit Tampereella

Jäsenyydet

AIPC Hansel ICCA TCB


Palkinnot

Suomen paras kongressitalo jo seitsemänä vuonna peräkkäin
TNS Gallup


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 23.06.2016