Tampere-talo
  • englanti
  • Suomi

Saapuminen

 

Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta. Suurin osa Tampereen hotelleista on 5-15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talosta.

Käyntiosoitteemme on Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
Tavarantoimituksen osoitteemme on Viinikankatu 2, 33100 Tampere

Hotellityömaan vaikutukset saattoliikenteeseen ja tavarantoimitukseen

Tampere-talon tontille vuoden 2019 lopussa avattavan Marriott-hotellin rakennushanke aiheuttaa muutoksia Tampere-talon saattoliikenteeseen ja tavarantoimitukseen. Tampere-talon pihaan kuljetaan rakennustyön ajan Viinikankadulle rakennetun liittymän kautta. Liittymän osoite on Viinikankatu 2.

Tavaratoimituksen ja esiintyjien kulku Yliopistonkadulta Viinikankadulle:
Kalevantie -> Kanslerinrinne -> Ratapihankatu -> Viinikankatu 2

Muutokset on koottu alla olevaan karttakuvaan. Katso lisätietoja liikennejärjestelyistä täältä.

Autolla

Jos tulet autolla, suosittelemme ostamaan edullisen ja vaivattoman tapahtumapysäköintilipun etukäteen  pääaulan infopisteeltä. Liput oikeuttavat pysäköintiin P-Tampere-talossa, P-Tullintorilla ja P-Hämpissä. Talon pihassa on jonkin verran pysäköintipaikkoja.

Junalla

Tampereelle on hyvät junayhteydet kaikkialta Suomesta. Aikataulut ja lippujen hinnat löytyvät VR:n sivuilta. Tampere-talo sijaitsee kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Linja-autolla

Tampereelle on hyvät bussiyhteydet. Esimerkiksi satamista ja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tampereelle lähtee busseja noin tunnin välein. Tampere-talon viereisellä pysäkillä pysähtyy myös Onnibus mm. reitillään F9 (Turku-Tampere-Jyväskylä-Kuopio-Kajaani). Pitkänmatkan linjojen aikataulut löytyvät täältä: Onnibus, Matkahuolto ja Expressbus. Tampere-talo sijaitsee kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Kaupungin sisällä ja lähiympäristössä on helppo liikkua Tampereen joukkoliikenteen busseilla, joiden linjat 6, 9, 15 ja 40 kulkevat Tampere-talon ohi. Aikataulut löytyvät helposti aikatauluhaulla.

Kesäkaudella Tampere-talolta liikennöi myös linja 100 reitillä Tampere-talo – Rautatieasema – Keskustori – Särkänniemi. Linja ei lähde rakennustyömaan vuoksi enää Tampere-talon pihasta, vaan päätepysäkki on Yliopiston edessä (Yliopisto C pysäkki).

Taksilla

Lisätiedot ja taksitilaukset www.taksitampere.fi.

Lentäen

Lentäen Tampereelle pääsee suoraan mm. Tukholman tai Helsingin kautta. Näiden kohteiden kautta Tampereelle pääsee sadoista Euroopan kaupungeista. Tampereelle lentää  eri lentoyhtiöitä ja Tampere-Pirkkalan lentoasemalta kaupunkiin ja suoraan hotelleihin pääsee esimerkiksi Airport-taksilla.

Tietoja lentoasemista ja niiden palveluista löydät Finavian verkkosivuilta.

Sijainti kartalla

Tampere-talo sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere