Tampere-talo

Pysäköinti

Pysäköinti Tampere-talon pihassa

Tampere-talon tontille vuoden 2019 lopussa avattavan Marriott-hotellin rakennushanke aiheuttaa tilapäisiä muutoksia Tampere-talon saattoliikenteeseen ja pysäköintiin huhtikuusta 2018 alkaen.

Hotellin työmaa-alue kattaa suurimman osan Tampere-talon Yliopistonkadun pihasta, johon rakennetaan Yliopistonkadulle saattoliikennettä varten toinen sisäänkäynti lähemmäksi talon pääsisäänkäyntiä. Tälle pienelle saattoliikennealueelle tulee yksi bussipaikka (jättöpaikka), yksi taksipaikka, 2 invapaikkaa sekä autonlatauspaikka.

Lisäksi Yliopistonkadun varrelle tulee yhteensä yhdeksän 30 minuutin paikkaa busseille. Katso taksi- ja bussipaikat alapuolelta löytyvästä kartasta.

P-Sairaalankatu

Tampere-talon lisäpaikoitusalue on Kalevantien toisella puolen sijaitseva Sairaalankadun pysäköintialue, jossa on noin 300 pysäköintipaikkaa. Alueella pysäköinti on maksullista arkisin klo 8-18 ja lauantaisin 8-16. Osa paikoista on maksuttomia.

Parkkitalot

P-TAMPERE-TALO

Lisätietoja ja hinnasto
Tapahtumapysäköinti
Sisäänajo Åkerlundinkatu, ulosajo Varastokadulle

Tampere-talon pääaulan asiakaspalvelusta saatavilla 19.2.2018 alkaen 1 vrk pysäköintilippuja P-Tampere-taloon.  Yhden vuorokausilipun hinta on 21 euroa. Lipuke asetetaan parkkitalon eli P-Tampere-talon laitteeseen sisään- ja ulosajossa. Lipuke palautuu laitteesta, jolloin puomi nousee. Lipukkeen käyttö tapahtuu sekä sisään- että ulosajossa, pidäthän siis lipun tallessa. Mikäli voimassaoloaika loppuu, ylimenevän maksun voi suorittaa automaattikassaan tai ostaa uuden P-Avaimen käyttöönsä. Tarkemmat tiedot löytyvät lipukkeesta, jonka takana on käyttöohjeet.

P-TULLINTORI

Lisätietoja ja hinnasto
Tapahtumapysäköinti
Sisäänajo Itsenäisyydenkatu, Pinninkatu tai Åkerlundinkatu, ulosajo: Åkerlundinkadulle tai Pinninkadulle

P-HÄMPPI

Lisätietoja ja hinnasto
Tapahtumapysäköinti
Sisään- ja ulosajot Tullinramppi Pakkahuoneenaukiolla (Ratapihankatu 39 C) ja Ronganramppi (Pellavatehtaankatu 6 A)

P-YLIOPISTONRINNE TECHNOPOLIS

Lisätietoja ja hinnasto
Sisään-/ulosajo: Ratapihankatu 51
Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, 33100 TAMPERE