Kokoukset ja kongressit

Kaikenlaisiin kohtaamisiin

Ajattoman tyylikkäät ja monipuoliset tilamme ovat toimineet jo lähes 27 vuoden ajan mitä erilaisimpien kokousten, kongressien ja tapahtumien näyttämönä. Talossa vierailee vuosittain tuhansia alojensa huippuasiantuntijoita tieteen, talouden, teollisuuden ja kulttuurin aloilta eri puolilta maailmaa.

Tampere-talossa voidaan järjestää eri kokoisia kokouksia. Tilamme riittävät useille samanaikaisille tapahtumille tai suurelle kokoukselle, jossa on useita rinnakkaisluentoja ja vaikkapa oheisnäyttely sekä iltajuhlat. Tampere-talossa on 15 eri kokoista, tasokasta ja viihtyisää kokoustilaa 2 000 hengen Isosta salista 24 hengen VIP-huoneeseen.

Kokouspaketit

Pienempiä kokouksia (10-200 osallistujaa) varten on suunniteltu edullinen kokouspaketti. Tampere-talon kokouspakettiin sisältyy av-laittein ja tietoliikenneyhteyksin varustettu kokoustila, aulapalvelut sekä tarjoilut. Kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä, esittelemme uudet menut. Ravintolapalveluista vastaa Royal Ravintolat.

Kevään 2017 kokouspaketti

Yritysjuhlapaketit

Ovemme ovat auki yritysjuhlavieraille. Palvelut on hiottu huippuunsa ja tilat maustettu moderneilla ratkaisuilla. Päälle  ripottelemme aimo annoksen vanhaa kunnon asiakaspalvelua, joka meillä alkaa heti etuoven kynnyksellä. 
 

MUKANA konsertissa, MUKANA kokouksessa

Tampere-talon MUKANA (Event Online) tuo Tampere-talon elämykset lähelle myös sellaisia yleisöjä, joiden ei ole fyysisesti mahdollista saapua taloon.

Pyydä tarjous

Myyntipalvelu
Puhelin: 03 2434800
Sähköposti: myyntipalvelu@tampere-talo.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Tampere-talon tilat

Tampere-talossa tila taipuu toiveisiin. Talon tilat ovat toiminnalliset ja helposti muunneltavat. Kaikki kokous- ja yleisötilamme ovat esteettömät ja saavutettavat.

Palkittu kokouspaikka

Suomen paras kongressitalo jo seitsemänä vuonna peräkkäin
TNS Gallup

Hyödyllisiä linkkejä
Sivua viimeksi muokattu 21.03.2017