Tampere-talo
  • englanti
  • Suomi

Kansainväliset kongressit

Tampere on vilkas ja vireä kansainvälisen tason kongressikaupunki. Sen vahvuuksia ovat aktiivinen tiede- ja yritysmaailma, Suomen parhaaksi kongressikeskukseksi arvioitu Tampere-talo, tasokkaat hotellit ja muut palvelut kävelyetäisyydellä, turvallinen ja vihreä ydinkeskusta ja hyvät lentoyhteydet. Kaupungin runsas kulttuuritarjonta palvelee myös kokousvieraita.

Tampere-talo on valittu jo seitsemän kertaa Suomen parhaaksi kongressikeskukseksi. Talon monipuoliset tilat sopivat niin pienille asiantuntijakokouksille kuin suurille kongresseillekin useine rinnakkaisine luento- ja ryhmätyötiloineen ja oheisnäyttelyineen.

Annamme ammattitaitomme käyttöönne ja suunnittelemme kanssanne, miten kongressinne parhaiten voitaisiin toteuttaa Tampere-talossa. Tutustu lukuisiin referensseihimme!

Kun kansainvälistä kongressianne ryhdytään anomaan, yhteistyökumppanina toimii Tampere Convention Bureau, joka on osa Visit Tamperetta. TCB tarjoaa maksutonta apua ja asiantuntemusta kansainvälisen kongressin kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa.

       

Kokousmyynti

Leena Sulonen

myyntipäällikkö - kokoukset, kongressit ja yritystilaisuudet

Hanna-Leena Laszka

asiakkuuspäällikkö

Mari Lehtovaara

asiakkuuspäällikkö

Tiina Lumio

asiakkuuspäällikkö

Mira Mäkelä

asiakkuuspäällikkö - vuorotteluvapaalla 10.6.18 asti. Sijaisena Mari Lehtovaara
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi