Tampere-talo
  • englanti
  • Suomi

Lipunmyynti

Lippuja Tampere-talon konsertteihin ja tapahtumiin voi ostaa Tampere-talon omasta lipunmyynnistä ja puhelinpalvelusta sekä Lippu.fi:n kanavista sekä Kulttuurimyymälä Aplodista. Osaan konserteista lippuja saa myös Tiketistä.

Lippu.fi:n virallisia kanavia ovat lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet www.lippu.fi/myyntipisteet, R-kioskit ja Lippu.fi:n puhelinpalvelu 0600 900 900. Muista kanavista emme suosittele lippujen ostamista. Näin vältyt mahdollisista huijausyrityksistä ja lippujen ylihinnoittelulta. Tampere-talo ja lippu.fi eivät koskaan jälleen myy lippuja muissa kuin omissa, virallisissa kanavissa.

Lipunmyynnit ottavat vastaan myös varauksia. Sähköpostilla tehdyt varaukset on varustettava selvillä osoite- ja puhelinnumerotiedoilla.

Tampere-talo

Lipunmyynnin aukioloajat: Koko talon aukioloajat

Puhelinpalvelu ma-pe klo 10-14, puh. 0600 94500 (1,98 €/min.+pvm), muina aikoina palvelee Lippupisteen puhelinpalvelu (yhteystiedot alla)
Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta lipputoimisto@tampere-talo.fi. Pyrimme vastaamaan posteihin kahden arkipäivän sisällä, joten kiireisissä asioissa ottakaa yhteys puhelinpalveluun.

Ryhmämyynti

Vähintään 10 lippua.
puh. 03 243 4501, ma-pe klo 9-16
ryhmamyynti@tampere-talo.fi

Peruutus- ja reklamaatioasioissa ota yhteyttä numeroon 03 243 4501 (pvm).

Lippupiste

Lippupisteen myyntipisteet kautta maan.

Lippu.fi-verkkokauppa www.lippu.fi

Puhelinpalvelu ma-la 9-21, su 10-18, puh. 0600 900 900 (1,98 €/min.+pvm)

Kulttuurimyymälä Aplodi

Osoitteessa: Hämeenkatu 14 B, Tampere

Myymälä on Tampere-talon, Tampereen Teatterin, Tampereen Työväenteatterin ja Komediateatterin yhteinen palvelupiste.

Liput ma–la klo 10–18, Tampereen Teatterin esitysiltoina klo 19 asti

Puh. 010 346 2000
Kotimaan matkapuhelimista: 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min
Kotimaan lankaliittymistä: 8,35 snt/puh + 6 snt/min

www.kulttuurimyymalaaplodi.fi

Tiketti

Osa konserttilipuista on myynnissä myös Tiketissä.
Puhelinpalvelu 0600 11616 ma-su klo 9-21 (1,78 €/min. +pvm).

www.tiketti.fi

Lippujen hinnat

Konserttilippujen hinnat löytyvät tapahtumakalenterista.

Käteisen ja korttien lisäksi Tampere-talossa käyvät maksuvälineinä

  • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli ja Smartum-kortti
  • Virikeseteli
  • Tyky-Kuntoseteli+ ja Tyky-Online
  • ePassi
  • Ticket Mind&Body

Lahjakortit

Tampere-talon lipunmyynti myy lahjakorttiseteleitä, joilla lahjan saaja voi lunastaa lipun mihin tahansa Tampere-talossa myynnissä olevaan konserttiin.

Avustajaa tarvitsevat asiakkaat

Liikuntarajoitteiset asiakkaamme saavat ottaa avustajansa ilmaiseksi mukaan Tampere-talon oman tuotannon esityksiin. Oman tuotannon konsertit on merkitty tähdellä tapahtumakalenterissa. Myös Tampere Filharmonian konsertit ovat avustajalle maksuttomia. Talossa järjestettävien vuokratapahtumien lippukäytännöt ovat kuitenkin aina järjestäjien vastuulla. Pyydämme asiakkaita varmistamaan aina lipunoston yhteydessä, onko avustajan lippu kyseisessä esityksessä ilmainen.

Avustajalippu on maksuton asiakkaille, jotka tarvitsevat vamman tai pitkäaikaissairauden takia henkilökohtaista avustajaa voidakseen liikkua Tampere-talossa. Lue lisää esteettömyydestä Tampere-talossa.

Alennukset

Ryhmäalennukset

Useimmissa Tampere-talon omaan ohjelmatuotantoon kuuluvissa tapahtumissa ovat voimassa seuraavat ryhmäalennukset lippujen perushinnoista:

  • Vähintään 15 hlöä -10 %
  • Vähintään 36 hlöä -15 %
  • Vähintään 81 hlöä -20 %

Muiden tuottajien järjestämissä tilaisuuksissa ryhmäalennukset konserttikohtaisesti, lisätiedot lipunmyyntipisteistä.

Kanta-asiakasalennukset

Tutustu Tampere-talon kanta-asiakkuuteen.

Muut alennukset

Lapsille, opiskelijoille ja eläkeläisille erikoishinnat konserttikohtaisesti, lisätiedot tapahtumakalenterista ja lipunmyyntipisteistä. Työttömille erikoishinnat konserttikohtaisesti tapahtumapäivänä, lisätietoja Tampere-talon lipunmyynnistä.

Veteraanit

Veteraanit ovat yhdessä avustajansa kanssa tervetulleita korvauksetta kaikkiin Tampere-talon oman tuotannon konsertteihin. Oman tuotannon konsertit on merkitty tähdellä tapahtumakalenterissa. Myös Tampere Filharmonian konsertit ovat niin veteraanille kuin avustajallekin maksuttomia. Talossa järjestettävien vuokratapahtumien lippukäytännöt ovat kuitenkin aina järjestäjien vastuulla.

Lue lisää ”veteraani-kortista” tästä. Kertojana Vieno Mokko, 88 vuotta.