Tampere-talo

Hinnat ja varaukset

Lippujen hinnat

Konserttilippujen hinnat löytyvät tapahtumakalenterista.

Alennukset

RYHMÄALENNUKSET

Useimmissa Tampere-talon omaan ohjelmatuotantoon kuuluvissa tapahtumissa ovat voimassa seuraavat ryhmäalennukset lippujen perushinnoista:

  • Vähintään 15 hlöä -10 %
  • Vähintään 36 hlöä -15 %
  • Vähintään 81 hlöä -20 %

Muiden tuottajien järjestämissä tilaisuuksissa ryhmäalennukset konserttikohtaisesti, lisätiedot lipunmyyntipisteistä.

MUUT ALENNUKSET

Lapsille, opiskelijoille ja eläkeläisille erikoishinnat konserttikohtaisesti, lisätiedot tapahtumakalenterista ja lipunmyyntipisteistä. Työttömille erikoishinnat konserttikohtaisesti tapahtumapäivänä, lisätietoja Tampere-talon lipunmyynnistä.

VETERAANIT

Veteraanit ovat tervetulleita korvauksetta kaikkiin Tampere-talon oman tuotannon konsertteihin.

VAATESÄILYTYS

Vaatesäilytys maksaa 3 € per takki. Alle 12-vuotiaat ja veteraanit voivat jättää takkinsa ilmaiseksi. Naulakolla käy ainoastaan käteinen, mutta kortilla voi maksaa Tampere-talon pääaulan infotiskillä.

Varaukset

Varauksia ottavat vastaan Tampere-talon lipunmyynti, kulttuurimyymälä Aplodi (Hämeenkatu 14 B) ja Lippupisteen valtakunnallinen puhelinpalvelu. Varatut liput voi lunastaa kaikista Lippupisteen myyntipisteistä. Joihinkin konsertteihin on lippuja mynnissä myös Tiketin kautta

Faksilla, sähköpostilla ja postitse tehdyt varaukset varustettava selvillä osoite- ja puhelinnumerotiedoilla.

Lahjakortit

Lipunmyynti myy lahjakorttiseteleitä, joilla lahjan saaja voi lunastaa lipun haluamaansa konserttiin. Lahjakorttiseteleitä voi käyttää lunastaessaan lippuja mihin tahansa Tampere-talossa myynnissä olevaan konserttiin.