Tampere-talo

Synttärit Muumimuseossa

Vietä hauska synttäripäivä Muumimuseon ihmeellisessä maailmassa!

Muumimuseon kierroksella ihmetellään ja tutkitaan yhdessä uuden Muumimuseon aarteita ja tutustutaan oppaan johdolla Muumimuseon näyttelyyn keskustellen, katsellen ja kokeillen. Syntymäpäiväsankari saa esittää toiveita ja museossa voidaan keskittyä esimerkiksi omaan lempikirjaan. Ja sitten herkutellaan!

Synttärit Muumimuseossa opastuksella ja työpaja museon Ateljeessa

32,50 € / hlö (kesto noin 130 min)*

Sisältää Muumimuseon lipun, hauskan synttäriopastuksen museossa, työpajan museon Ateljeessa sekä herkutteluhetken (pillimehu, muumikeksit, muumivaahtokarkit, popcorn, kinkkupizza).

Ateljeessa toteutettavaksi työpajaksi voi valita joko Toven kynänjäljissä -tussipiirrostyöpajan tai Piirrä strippi -sarjakuvatyöpajan. Toven kynänjäljissä -työpajassa käytetään tekniikoita ja materiaaleja, joita Tove Jansson käytti muumikirjojen kuvituksissa. Kokeillaan erilaisia tussitekniikoita ja ihastellaan, miten helposti muste erilaisille papereille piirtyy siveltimeltä, perinteisellä piirtimellä tai tussikynällä. Jokainen osallistuja voi luoda oman muumihahmon tai vain kokeilla, miten muste käyttäytyy erilaisilla pinnoilla.

Piirrä strippi -sarjakuvatyöpajassa pääsee tutustumaan muumisarjakuvien tarinankerrontaan ja ohjaajan avulla piirtämään oman sarjakuvastripin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, tärkeintä on tarina. Tove Janssonin muumikirjoja on käännetty yli 50 kielelle. Varsinainen muumien maailmanvalloitus alkoi muumisarjakuvien myötä 1950-luvulla, jolloin niitä julkaistiin yli 200 lehdessä ympäri maailmaa.

 

Pakettien herkkuhetkeen voitte halutessanne vielä ostaa lisäksi:
muumimunkki 2,5 € / henkilö
muumileivos  6,5 € / henkilö

Halutessanne voitte muistaa syntymäpäivävieraitanne pienillä teemaan sopivilla mukaan ostettavilla lahjoilla:
Muumimakeisia 2€ / henkilö
Muumipinssi 3,90€ / henkilö
Muumiavaimenperä 5€ / henkilö
Paketoimme lahjat kauniisti.

 

Paketit minimissään 8:lle lapselle. 1 aikuinen veloituksetta museoon lapsiryhmän mukana. Lisäaikuiset 15 € / hlö.

Varaukset viimeistään 7 arkipäivää aikaisemmin sales@tampere-talo.fi.