Tampere-talo

su 23.4.2017 klo 18:00

Brel & Suosalo ja Tegelman

Osta liput

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Koko kansan rakastama näyttelijä Martti Suosalo esittää belgialaislegenda Jacques Brelin lauluja suomeksi! Orkesteria johtaa Pekka Tegelman, joka on yhdessä Suosalon kanssa kääntänyt kappaleet – kaikkien tuntemista hiteistä vähemmän tunnettuihin helmiin. Kvartetin täydentävät lyömäsoittaja Jan Noponen ja kontrabasisti Tero Siitonen.

Jacques Romain Georges Brel oli arvostettu belgialainen laulaja-lauluntekijä, jota ylistettyjen sanoitustensa vuoksi kutsuttiin myös runoilijaksi. Ranskankielisissä maissa hänet muistetaan myös näyttelijänä ja teatteriohjaajana. Martti Suosalo on puolestaan suomalainen näyttelijä, joka on esiintynyt useissa kotimaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Häntä pidetään lahjakkaana muuntautujana, joka on laulanut elokuvissaan sekä esittänyt uskottavasti useita tunnettuja suomalaisia kulttuurihahmoja, kuten Reino Helismaata, Jean Sibeliusta, Irwin Goodmania ja Kari Hotakaista.

Pekka Tegelman on suomalainen kitaristi, lauluntekijä ja levytuottaja, jonka ensimmäinen sooloalbumi ilmestyi vuonna 2010.

Bändin kokoonpano:
Martti Suosalo – laulu
Pekka Tegelman – kitara ja koskettimet
Tero Siitonen – basso
Jan Noponen – lyömäsoittimet
Liput 29 €, eläkel. ja opisk. 25 €

Tuotanto Tampere-talo

29€, eläkel. ja opisk. 25€

Lisää Tampere-talossa