Tampere-talo

la 24.3.2018 klo 19:00 · Tyylillä-kiertue

Pate Mustajärvi

Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Pate Mustajärvi nähdään soolokiertueella viiden vuoden tauon jälkeen! Tule kuulemaan Ukkometson autenttinen soundi ja mm. mm. legendaariset biisit Ukkometso, Mä elän vieläkin ja Jukeboksin luona, Sinun laulusi ja kiertueen nimibiisi Tyylillä sekä arkistoista kaivettuja helmiä.

Pate Mustajärven Tyylillä 2018 -kiertue rantautuu maaliskuussa yhdeksään kaupunkiin. Edellisen kerran Mustajärvi on tehnyt yhtä mittavan soolotuotantoonsa keskittyvän konserttisarjan vuonna 2013. Parituntinen konserttielämys sisältää läpileikkauksen Pate Mustajärven 34-vuotisen soolouran ensimmäisistä hiteistä aina tuoreimman, juuri kiertueen alla julkaistavan pitkäsoiton sisältämiin kappaleisiin.

”Jotenkin tykkään tuosta sanasta, tyylillä. Se ei tarkoita vain ulkoista tyylikkyyttä vaan kuten tuossa biisissäkin kerrotaan, asiat voi niin ikään hoitaa tyylillä – olla kohtelias ja kunnioittava muita ihmisiä kohtaan”, Mustajärvi pohtii.

Ukkometson kiertuetta ennakoi uusi sooloalbumi. Tuleva albumi on järjestyksessään artistin 11. soololevy. Niiden lisäksi hän on julkaissut kaksi kokoelmaa.

”Sooloprojektit ovat olleet mulle henkireikä bändihommien lomassa. Niiden parissa koen olevani omimmillani esiintyjänä. Soolona saan myös olla aikuinen mies, laulaa vähän syvällisemmistäkin asioista.”

Ensimmäistä kertaa koko uransa aikana Mustajärvi on mukana myös soolokiertueensa tuotannossa.

”Iän ja kokemuksen myötä olen viimein ymmärtänyt, että on itseasiassa mukavaa olla tietoinen omaan uraan ja imagoon vaikuttavista tekijöistä, niistä pienistäkin asioista, jotka ennen tuntuivat laulajan roolin ohella tylsiltä”, maestro naurahtaa.

Kiertuekokoonpano koostuu pitkän linjan ammattimuusikoista, joiden soitantaa kuullaan myös tulevalla, juuri kiertueen alla julkaistavalla levyllä. Mustajärvi halusi levylleen niin sanotun vanhan liiton soundin unohtamatta tämän päivän tekniikkaa. Yhteistyö oli sujuvaa ja yhteinen soundi Mustajärven mukaan niin makean mallikasta, että oli luontevaa kutsua samat soittajat mukaan myös kiertueelle.

Kokoonpano

Pate Mustajärvi – laulu
Ari Kankaanpää – kitarat
Kari Vehkaluoto – basso
Tommi Rautiainen – rummut
Eero ”Safka” Pekkonen – koskettimet

Paten nettisivut

Pate Facebookissa

Pate Instagramissa

Tuotanto Tampere-talo, Ikurin Turbiini ja ProPromotion

Liput 42,50 €

Lisää Tampere-talossa