Tilaa tarjoilu

 1. Tapahtuma

  • Kattaus

   • Seurue

    • Tarjoilut

     • Tarkistus

      • Maksu

      • Valmis


      Väliaikatarjoiluvaraukset puhelimitse arkisin klo 13–15 sekä kaksi tuntia ennen esitysten alkua puh. 050 388 7155. Ryhmävaraukset puh. 03 2434 647.

      Avaa tuoteselosteet (PDF)

      Tilaus- ja toimitusehdot

      Tilaus- ja toimitusehdot

      Yleiset tilaus- ja toimitusehdot

      Hinnat sisältävät arvonlisäveron, ja ilmoitetaan euroina.

      Tilaus maksetaan tilausta tehtäessä. Kun maksu on suoritettu onnistuneesti, asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus. Jos tilaus ei etene onnistuneeseen maksuun asti, tilaus peruuntuu.

      Tilauksiin ei lisätä toimituskuluja. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman kattauksen yhteydessä. Ei vaihto- ja palautusoikeutta.

      Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia tilaus- ja toimitusehtoja.

      Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

      Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tampere-talo Osakeyhtiö (0706363-7) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

      Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

      Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
      Innova 2
      Lutakonaukio 7
      40100 Jyväskylä
      Puhelin: 0207 181830

      Verkkopankit

      Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

      Tietosuoja

      Kaupassa noudatetaan Suomessa voimassa olevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan tilauksen yhteydessä koko nimensä, sähköpostiosoitteensa sekä mahdollisesti puhelinnumeronsa. Kerättyjä tietoja käytetään tarjoilun toteuttamiseen, tilaukseen liittyviin yhteydenottoihin ja asiakassuhteiden hoitoon.

      Asiakkaan luovuttamat yhteystiedot ja tilauksen sisältö on tallennettu Tampere-Talo Osakeyhtiön (0706363-7) ylläpitämään tilausrekisteriin. Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta. Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.