Tampere-talo
  • englanti
  • Suomi

Media

Palvelemme mediaa

Viestintäpäällikkö Jaani Haapasalo, p. 03 243 4010
Viestintäpäällikkö Anne Sivula, vanhempainvapaalla
Viestintäsuunnittelija Jenni Ruotsalo, p. 03 243 4015
etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi
viestinta@tampere-talo.fi

Lehdistötiedotteet

Tästä pääset lukemaan kaikki talon tiedotteet.

Jos haluat tiedotejakelulistalle, ota yhteyttä Tampere-talon viestintään.

Haastattelut ja lehdistöliput

Viestintä auttaa haastatteluiden järjestämisessä ja välittää pyynnöt eteenpäin. Talon tapahtumista juttua tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua talon tuottamiin konsertteihin talon viestinnästä.

Tampere Filharmonia sekä vuokrakonserttien järjestäjät vastaavat omien tapahtumiensa lehdistölipuista ja haastatteluista. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista. Tampere Filharmoniaa koskevat haastattelupyynnöt ja liput: Tampere Filharmonia.

Valokuvaaminen

Media saa kuvata konsertin alussa pääsääntöisesti enintään 3 ensimmäisen kappaleen ajan ilman salamaa, esitystä ja yleisöä häiritsemättä. Kuvauskäytännöt ovat konserttikohtaisia. Pyydäthän kuvausluvan aina etukäteen talon viestinnästä.

Vuokratapahtumien järjestäjät vastaavat tapahtumiensa kuvauskäytännöistä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Kuvapankki

Tampere-talon kuvapankki.

Kuvapankissa on kuvia tapahtumatiloista ja talon tuottamista konserteista. Kuvat on tarkoitettu median käyttöön taloa ja sen tapahtumia koskevien juttujen kuvitukseen. Mainitsethan kuvaajan nimen julkaisun yhteydessä hyvän journalistisen tavan mukaisesti. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Vuokrakonserttien ja -tapahtumien kuvat saa kyseisen tapahtuman järjestäjältä. Vuokrakonserttien järjestäjät löydät tapahtumakalenterista.

Toimintakertomukset

Tampere-talon toimintakertomus 2016
Tampere-talon toimintakertomus 2015
Tampere-talon toimintakertomus 2014
Tampere-talon toimintakertomus 2013
Tampere-talon toimintakertomus 2012
Tampere-talon toimintakertomus 2011